Babyproducten als luiers steeds vaker online besteld ?>

Babyproducten als luiers steeds vaker online besteld

Dat steeds meer mensen hun boodschappen online bestellen is geen geheim meer. Maar welke productgroepen worden nu met name veel online besteld? Onderzoek toont aan dat ondermeer babyproducten zoals luiers en babyvoeding veel online gekocht worden. Ook schoonmaakartikelen en bier & wijn zijn online zeer populaire productcategorieën. Hier zijn verschillende redenen voor. Luiers, en andere babyproducten als babyvoeding worden veel online gekocht. Dat heeft alles te maken met het feit dat jonge ouders sowieso al vaker en meer online boodschappen bestellen. Wanneer zij ook nog kleine kinderen hebben worden producten als luiers en babyvoeding sowieso sneller gekocht. Daarnaast zijn de genoemde productgroepen vaak relatief dure producten. Het loont al gauw om juist wasmiddel, vaatwastabletten, een doos met wijn of een krat bier online te bestellen. In het bijzonder bij een mooie aanbieding.

Online luiers vergelijken en bestellen sterk in opkomst

Op Supermarktblog.nl houden we alle trends & ontwikkelingen met betrekking tot online boodschappen doen, en boodschappen laten bezorgen sterk in de gaten. Een interessante uitschieter is de productcategorie luiers. Hiervoor zijn een aantal mogelijke redenen te bedenken die we hieronder kort opsommen:

  • Luiers worden gekocht door jonge ouders, bij uitstek de doelgroep die online boodschappen doet. Ze zijn druk en er is weinig tijd voor het bezoeken van de supermarkt
  • Luiers is een relatief duur product. Het loont al gauw om een speciale maandbox online in de aanbieding te kopne
  • Online gaat het luiers vergelijken een stuk makkelijker dan offline
  • Steeds meer supermarkten en drogisterijen bieden online luiers aan

Het wordt ons als consument dus steeds eenvoudiger gemaakt om ook de luiers voor onze kleinste kinderen online te bestellen. Populaire merken zijn onder andere Pampers en Huggies. En ook babyvoeding wordt massaal online gekocht. Het lijkt erop dat de consument de online supermarkt langzaam begint te omarmen. Waar er eerst veel twijfel waren over de kosten en de versheid, lijkt dit steeds minder een rol te spelen. Bezorgen is bij bijvoorbeeld Picnic standaard gratis.

 


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *