Het happy box boodschappenpakket ?>

Het happy box boodschappenpakket

We hebben iets nieuws; een innovatie in de maaltijdbox markt. Het is niet echt een foodbox maar een boodschappenpakket. De happy box! In dit artikel praten we je bij over de happy box en weet je direct of het iets voor jou is. Maak gebruik van de happy box aanbieding om te profiteren van extra korting. Let op: De inhoud van de happy box kan verschillen op het moment dat jij de box aanschaft.

Hoe werkt de happy box

Wat is het en hoe werkt Happy Box? Het is een boodschappenpakket gevuld met producten die je langer kunt bewaren. Het bevat leuke en nieuwe producten die je voor een zeer lage prijs thuisbezorgd kunt krijgen. Het Happy Box Boodschappenpakket is gevuld met producten die in totaal, een waarde van 45,- euro hebben. Jij betaald slechts € 16,95 inclusief gratis bezorging. En nu zelfs tijdelijk voor 13,95 met onze kortingscode. De Happy Box is een goedkoop boodschappenpakket waarmee je voor een zeer scherpe prijs je overige boodschappen in huis haalt. Profiteer van de korting en gebruik de voucher.

Een happy box aanbieding

In de box zit oa. Aspire Blikje 250 ML, Bofinos Nic Nac Biscuits zak, Bonduelle Rode Kidneybonen, Brinta Havermout, Hero Between reep, Organix Goodies Wortelknabbels, Original Delight, Hollandia Matze Crackers, Katja Biggetjes, Kumar’s curries & bumbu’s, Maaza Coconut Water & Mango, MadeGood Granola minis, Maggie Jus Kerrie, Maggie Mals en Kruidig zongerijpte Tomaat en meer. Bestel nu jou Happy Box.

de-happy-box

Wat zit er in de happy box?
Antaflu – Hoest Mentol
Aspire – Apple / Acai
Bofinos – Nic Nac Biscuits
Bonduelle – Rode Kidneybonen
Go-Tan – Coconut Milk
Grolsch – 0.0% Radler
Hero – Banaan / Aardbei (2x)
Hero – Multifruit (2x)
Holy Soda – Appel / framboos
K2r – Colour Catcher
Katja – ApeZuur
KitKat – Chunky Double Caramel
Lassie – Zilvervliesrijst + Spelt én quinoa (2x)
Lipton – Green Ice Tea
Maggie – Roerbakpasta Romige Kip
Mentos – Ice Cup Peppermint
Sanders – Varia Puzzelboek
Slurpfruit – Aarbeid
Snelle Jelle – ZERO repen
Struik – Maaltijdsoep Tomaat
Sweeps – Veilig en Persoonlijk
Sweeps – Doeltreffend schoon
Tuc – Sweet Chili

Goedkope Alternatieven maaltijdboxen

Zoals je wellicht weet zijn er veel aanbiedingen en acties gaande waarmee je goedkoop een maaltijdbox kunt proberen. Onder andere HelloFresh, Marley Spoon en Ekomenu werken met acties tot wel 50% voordeel. Stel je voor; een box van €35 voor €10? Dan kan bij de Familiebox. Goed dus om de actuele kortingscodes in de gaten te houden. Verder zijn er veel ontwikkelingen in deze markt gaande. Zo worden de recepten steeds beter, heb je vrije keuze in de gerechten die je in de foodbox ontvangt, en zit je niet vast aan een abonnement.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *