Nieuwe shop voor Coop supermarkt ?>

Nieuwe shop voor Coop supermarkt

Coop heeft een nieuwe webshop. Waar consumenten voorheen online hun boodschappen konden bestellen op Cooponline.nl, kunnen klanten nu terecht op het verfrissende Coop.nl. De nieuwe webshop biedt een aantal heldere categorieën en een sterke zoekfunctie. Op die manier heb je elke mogelijk product in een handomdraai gevonden. Als je Coop.nl voor het eerst bezoekt is het van belang dat je een Coop winkel selecteert. Afhankelijk van de winkel die je gekozen hebt, is het mogelijk de boodschappen af te halen en/of te laten bezorgen. Let op: bij niet alle Coop filialen is het mogelijk om je boodschappen online te doen. Boodschappen bezorgen kost €4,99, en het afhalen van de boodschappen kost €2,99. Het minimum bestelbedrag ligt bij Coop, in tegenstelling tot andere online superarkten (AH.nl, Jumbo.com) relatief laag. Een bestelling van €40,- kan al worden bezorgd of worden opgehaald. Opvallend: op het moment dat je een andere winkel selecteert krijg je de melding dat de prijzen mogelijk veranderd zijn. De online prijzen zijn dus echt gebaseerd op de fysieke winkel die je hebt gekozen.

Aanbiedingen bekijken op Coop.nl

Uiteraard zijn alle aanbiedingen van Coop ook online te bekijken en kun je ze direct bestellen. Online gaan de aanbiedingen elke week in op zaterdag. Dit in tegenstelling tot de fysieke winkels, waar de aanbiedingen pas geldig zijn vanaf maandag. De aanbiedingen uit de fysieke winkels gelden ook altijd online. Daarbij is de bezorgdag of de afhaaldag leidend. Dus online profiteer je van aanbiedingen die geldig zijn op het moment dat jouw boodschappen worden bezorgd ow op het moment wanneer jij je boodschappen afhaalt.

Coop kortingscode

Via Coop.nl kun je nog niet iets als een kortingscode of actiecode verzilveren. Dit is bij bijvoorbeeld Albert Heijn wel mogelijk. AH verspreidt regelmatig nieuwe actiecodes om consumenten te verleiden tot een online bestelling. De vraag is of de kortingscode de “ouderwetse” supermarktfolder gaat vervangen. Vrijwel alle webshops werken met kortingscodes om klanten te verlekkeren. De Coop Kortingscode is in elk geval nog niet aan de orde.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *