Supermarkt Overval ?>

Supermarkt Overval

Het gebeurd helaas nog veel te vaak. Een supermarkt overval. Een overvaller probeerde donderdagochtend omstreeks 08.30 uur de supermarkt Emté aan de Lage Bothofstraat in Enschede te overvallen en dreigde daarbij met een groot mes. Hij vluchtte uiteindelijk zonder buit. Hij eiste de inhoud van de kassa. De caissière opende de kassa niet maar begon hard te gillen. Daarop is de overvaller de supermarkt zonder buit uitgerend. Hij rende de singel over in de richting van de Hoge Bothof. De gealarmeerde politieagenten hebben in de omgeving gezocht, maar de man niet meer aangetroffen.

Meer informatie over de Supermarkt overval
Op donderdag 28 april omstreeks 8.30 uur overviel een onbekende man de supermarkt Emte aan de Lage Bothofstraat een caissiere. Hij eiste onder bedreiging van een groot mes de inhoud van de kassa. De caissiere opende de kassa niet maar begon hard te gillen. Daarop is de overvaller de supermarkt zonder buit uitgerend. Hij rende de singel over in de richting van de Hoge Bothof. De gealarmeerde politieagenten hebben in de omgeving gezocht echter de man niet meer aangetroffen.

Door het hard gillen van de caissière in de supermarkt Emté in de Lage Bothofstraat mislukte de overval van een man gisterochtend. Ze moest de kassa openen en hij bedreigde haar met een groot mes. Tijdens het gillen rende de man zonder geld weg. De man vluchtte in de richting van de Hoge Bothof. Kenmerken dader. De dader is een Nederlandse man van ongeveer 1.90 meter lang. Hij sprak goed Nederlands en had geen lichaamsbeharing. De man droeg een donkere Adidas trainingsbroek met daarop een grijskleurig vest en capuchon. Ook had hij een donkere doek voor zijn gezicht en had hij een zonnebril met spiegelglazen op.

Het signalement van de supermarkt overvaller
Een Man van ongeveer 1.90 meter lang. Nederlands type en sprak ABN en droeg een donkere pet. Grijskleurig vest met donkerkleurige mouwen en capuchon met een donkere trainingsbroek van merk adidas. Hij had geen gezichtsbeharing en droeg donkere doek voor zijn gezicht. Verder kunnen we nog een zonnebril met spiegelglazen vermelden. De politie vraagt getuigen die deze mishandeling/beroving hebben gezien of meer weten van deze beroving contact op te nemen. Dit kan bij elk bureau of bellen met 0900 8844 of anoniem op 0800 7000.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *