Zakelijke boodschappen ook online te bestellen ?>

Zakelijke boodschappen ook online te bestellen

Tegenwoordig willen steeds meer bedrijven hun boodschappen zakelijke via internet bestellen en laten bezorgen op lokatie. Bijvoorbeeld voor catering, bedrijfslunches, vergadering en ga zo maar door. Ook stichtingen en verenigingen zoals sportclubs hebben hier behoefte aan. In het verleden moest je hiervoor naar gespecialiseerde groothandels maar tegenwoordig kan dit gewoon bij een zakelijke supermarkt. De zakelijke boodschappen bestel je bijvoorbeeld bij de Albert Heijn of de jumbo.

Wat zijn voordelen van zakelijke supermarkten?
Het grote voordeel van zakelijke supermarkten is dat de boodschappen bij je worden bezorgd en je daarna kunt afrekenen. Ze bieden opties voor betalen op rekening of factuur zodat je niet elke dag of wekelijks de bestellingen moet inboeken in je administratie. Dit bespaart een hoop tijd en geld. De kwaliteit van de boodschappen voor bedrijven is erg goed. Net zo als je gewend bent van de lokale supermarkt. De houdbaarheid is perfect net als de versheid.

Nadelen van zakelijke supermarkten

Veel supermarkten hebben de bezorging goed voor elkaar voor consumenten. Zakelijke klanten verwachten misschien alleen wat extra snelheid van de winkels. De bezorging gebeurt natuurlijk niet a la minuut. Je zult iets langer op de boodschappen moeten wachten. Het bestelproces gaat daarentegen erg soepel en is overzichtelijk. Alle boodschappen staan in de zakelijke omgeving vermeld en je gooit ze met een druk op de knop in je winkelwagentje. Ervaar zelf het gemakt en bestel de boodschappen voor je bedrijf gewoon via internet. Geen gedoe meer met bonnetjes!

Voor informatie over het zakelijk aftrekken van de boodschappen kun je terecht op deze website. Hier staat informatie over omzetbelasting en het verschil tussen Prive gebruik boodschappen en business gebruik.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *